defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );?> CLB - Buso De Dageraad

Contacteer ons

VESTIGING OV3

http://apt-online.ch/?marine-biology-phd-thesis marine biology phd thesis Tapstraat 13 3720 Kortessem
Tel 011 34 34 47

click here

VESTIGING KORTESSEM

Tapstraat 12
3720 Kortessem
Tel 011 34 34 47

Komende agendapunten

follow url Bij het Centrum voor leerlingenbegeleiding kunnen leerlingen, ouders en leerkrachten met hun zorgen en vragen terecht. Samen met onze school gaan zij op zoek naar een passende oplossing/passend antwoord.

Voor meer informatie over de werking van het CLB kan u terecht op de website van het CLB of kan u contact opnemen via: 011/221738 of via de volgende e-mailadressen:

source url
  • Annelies Jooken (PPC OV1-OV2): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Shana Gielen (PPC OV3): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sandra Emons (MW OV1-OV2): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Lisa Slegers (MW OV3): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jacques Jansen (PMW): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Liesbeth Walpot (CLB-arts): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.